Tervetuloa herkuttelemaan aitoon italialaiseen juuren leivottua tuoreista raaka-aineista tehtyä pizzaa!

AVOINNA
ke-to 16 – 21
pe 15 – 22
la 12 – 22
su 14 – 20

Varaukset ja tilaukset
email: info@donpapa.fi 
puh 045 167 5350

Yhteystiedot
Puh. + 358 45 167 5350
info@donpapa.fi
Kauppakatu 28
Wilhunkulma
53100 Lappeenranta

VIETÄ KESÄ UPEASSA LAPPEENRANNAN SATAMASSA!

Varmista kesätyöpaikka kaupungin aurinkoisimmalta, viihtyisimmältä ja mukaansa tempaavimmalta paikalta. Ja parhaassa jengissä!

Haemme työntekijöitä kesäsesongille 2021.  Yrityksellämme on sataman sykkeessä neljä toimipistettä; risteilyalus m/s Camilla, laivaterassi s/s Suvi- Saimaa, pizzeria don papa & Katto, sekä kaupungin kuumimmassa ytimessä don papa Kauppakatu ja uusi lounasravintolakokonaisuus. Palkkaamme kaiken kaikkiaan hieman yli 100 henkeä kesäksi.

Tarvitsemme väkeä moneen eri toimenkuvaan, kuten; àla carte- ja lounastarjoiluun, pizza artistiksi, kokiksi, kuljetukseen, baarityöhön, toimistoon, somettamaan, blokkariksi, lipun myyntiin, siivoukseen, aputyöntekijäksi ja jos ei vielä tuosta mikään osunut, niin keksitään uusi toimenkuva!

Olet etsimämme henkilö mikäli sinulta löytyy seuraavia ominaisuuksia; olet reipas ja oma- aloitteinen, innokas oppimaan uutta tai kehittämään aiempaa osaamistasi, tulet toimeen ihmisten kanssa ja viihdyt porukassa. Ja vaikka et omaisi näitä kaikkia ominaisuuksia se ei haittaa. Kerro mikä on sinun juttusi, niin katsotaan mitä meiltä siihen löytyy.

Aiempi työkokemus ei ole välttämätöntä, mutta ei siitä ole haittaakaan. Hygieniapassi, anniskelupassi, tulityökortti, työturvallisuuskortti, somekortti, kirjastokortti, kaikista näistä voi olla hyötyä meillä – joten muistathan kertoa osaamisestasi hakemuksessa.

Kerro hakemuksessasi millaisesta työstä olet kiinnostunut.

Nähdään Suomen Monacossa!

×
×

Cart